Arjan Linschooten nieuwe regiomanager Flevoland en provincie Utrecht

5 juli 2024

Op 2 september start Arjan Linschooten bij VNO-NCW Midden als nieuwe regiomanager voor de regio’s Flevoland en provincie Utrecht. Hij vervult hiermee de vacature die is ontstaan door het vertrek van Jeanne Kroon.

Hij stelt zich graag kort voor:

Mijn naam is Arjan Linschooten. Ik ben 52 jaar oud, getrouwd met Fiona en vader van drie geweldige kinderen (21, 16 en 12 jaar). Ik ben geboren en opgegroeid in bruisend Leiden, maar woon inmiddels al ruim 18 jaar met veel plezier in Naarden.

De afgelopen 25 jaar heb ik in uiteenlopende functies voor verschillende (inter)nationale media-exploitanten gewerkt, de laatste 4 jaar als Business Development Manager bij BDU media. Hier was ik verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe mediaconcepten.

Contacten leggen, waardevolle relaties opbouwen en deze met elkaar verbinden is wat ik altijd het leukst heb gevonden en daarom kijk ik er ook ontzettend naar uit om in september te starten in de rol van regiomanager voor de provincies Utrecht en Flevoland.

In mijn vrije tijd kook, eet en drink ik graag met vrienden of ben ik te vinden op de golf- of tennisbaan. Daarnaast ga ik volgend jaar, samen met een goede vriend, een deel van de Camino de Santiago wandelen, waarvoor we inmiddels stevig trainen.

De komende weken geniet ik nog even van een vakantie met mijn gezin, maar ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen nieuwe successen te behalen!

Wij heten Arjan alvast van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier in deze functie!

Bron: VNO-NCW Midden

Meer algemeen ondernemersnieuws > klik hier voor het overzicht

Meer artikelen bekijken