Bjorn Livestro (Online Sharks) hoogste bod bij Haringparty

22 juni 2024

Afgelopen donderdag vond op het Meerpaalplein de jaarlijkse Haringparty van Rotary Dronten plaats. Veel Drontense ondernemers waren aanwezig om te genieten van verse haring, om te netwerken, een avondje uit te hebben, maar vooral om mee te doen aan de verloting en mee te bieden op het vaatje nieuwe haring.

Tijdens het bieden steeg de prijs van het vaatje en boden vader en zoon Livestro tegen elkaar op. Uiteindelijk ging het vaatje naar Bjorn Livestro, eigenaar van Online Sharks. Bij het afmijnen deed hij uiteindelijk ook een bod waarmee hij het vaatje bemachtigde voor een bedrag van € 5.750. Tezamen met de verloting bracht de haringparty het mooie bedrag op van € 22.500 wat verdeeld werd over drie goede doelen (Geert Popkema Jeugdfonds, Toon Hermans Huis Dronten, Ontmoetingspark Buiten).

Trotse ondernemer brengt haring naar de Regenboog

Op zijn LinkedIn-pagina schrijft Bjorn het volgende erover: “Wow, wat een geweldige ervaring tijdens de Haring Party in Dronten, georganiseerd door Rotary International (Rotary Dronten). We hebben met een veiling het eerste haringvaatje weten te bemachtigen voor maar liefst €5750,-. Wat is dat bijzonder!

Met deze opbrengst kunnen we bijdragen aan fantastische doelen zoals het Geert Popkema Jeugd Fonds, Toon Hermans Huis Dronten en Ontmoetings Park Buiten. Het is enorm gaaf om onze maatschappelijke betrokkenheid op deze manier te kunnen tonen.

Binnenkort gaan we ook nog naar De Regenboog om de haring uit te delen. Hoe leuk is dat?

Ik ben zo enorm trots dat we niet alleen in Oekraïne kunnen helpen door daar stabiliteit en toekomstperspectieven te bieden, maar nu ook lokaal maatschappelijke doelen kunnen ondersteunen.

En dit alles is dankzij jullie, onze geweldige klanten. Zonder jullie vertrouwen en steun was dit niet mogelijk geweest. Dank jullie wel!”

Meer weten over wat Online Sharks voor jou en jouw onderneming kan betekenen? > Online Sharks: Web & SEO Specialisten in Dronten (online-sharks.nl)

Lees meer over de Haringparty Dronten in het artikel in de Flevopost

foto’s bij dit artikel: LinkedIn-pagina Online Sharks

Meer artikelen bekijken