Flevopenningen uitgereikt in Zeewolde

10 juni 2024

De Flevopenning TOPondernemerneming 2024 gaat dit jaar naar Ocean Company op Urk. Dat werd bekendgemaakt tijdens een zeer drukbezocht Gala van de Flevopenningen op vrijdag 7 juni. Het gala werd in het jubilerende Zeewolde gehouden dat dit jaar zijn 40-jarig bestaan viert. Ook OVDD was vertegenwoordigd. Samen met gemeente Dronten was er volop support voor PPP Nederland (Onderneming van het Jaar 2023) en Rataplan (genomineerd voor de participatiepenning).

De Participatie Flevopenning ging dit keer naar Emmeloord. Sociaal ondernemer InGroen Projecten mag zich voortaan TOPambassadeur participatie noemen. Econowind uit Zeewolde had de primeur met de Pionierpenning, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.

Onze eigen Onderneming van het Jaar 2023, PPP Nederland, viel hiermee net buiten de prijzen. Maar we zijn natuurlijk niet minder trots! Op bovenstaande foto: Rogier Schrijer (PPP Nederland) neemt als één van de genomineerden applaus in ontvangst.

Over Flevopenningen

De Stichting Flevopenningen organiseert ieder jaar het Flevopenningen Gala voor de uitreiking van de Flevopenningen waarmee de meest succesvolle ondernemers in Flevoland worden geëerd. Het Flevopenningen Gala wordt bij toerbeurt in één van de Flevolandse gemeenten gehouden. In 2025 zal het gala op Urk plaatsvinden.

Meer informatie: flevopenningen.nl

foto bij het artikel: TOPonderneming Ocean Company (c) FotostudioWierd

Tijdens het gala werden van alle genomineerden bedrijfsvideo’s gedraaid. Hierboven een fragment uit de video over / van PPP Nederland. Wanneer deze video online komt, zullen we de link delen.

Meer artikelen bekijken