Lid worden?

Ben jij een ondernemer die op zoek is naar belangenbehartiging, waardevolle informatie en de mogelijkheid om je stem te laten horen? Word lid van onze organisatie en sluit je aan bij een dynamische community van gelijkgestemde ondernemers. Profiteer van netwerkmogelijkheden, lobbykracht en ondersteuning voor jouw zakelijke belangen. Samen staan we sterker en kunnen we positieve veranderingen teweegbrengen.

Word vandaag nog lid en investeer in de toekomst van jouw onderneming!

R
Netwerken
R
Lobbykracht
R
Evenementen

Wij zijn er voor alle ondernemers

 OVDD komt op voor het belang van ondernemers in gemeente Dronten. Ons ledenbestand kent ruim 30 verschillende branches, verdeeld over ruim 300 leden. 

Met OVDD aan je zijde sta je er als ondernemer niet alleen voor en kun je rekenen op een sterke partner die jouw belangen behartigt en je helpt bij het groeien van jouw onderneming. Sluit je aan bij OVDD en ervaar zelf de meerwaarde van ons lidmaatschap voor jouw onderneming.

Waarom wij?

Belangenbehartiging

Door de collectieve belangen van onze leden te vertegenwoordigen bij overheden en andere relevante partijen, heeft OVDD invloed op zaken als wet- en regelgeving, lokale economie en infrastructuur.

Netwerken

Het opbouwen van waardevolle relaties met andere professionals biedt niet alleen nieuwe zakelijke kansen, maar kan ook leiden tot kennisdeling, samenwerkingen en groei van het klantenbestand. 

Kennis delen

Wij zijn dé kennis partner voor ondernemend Dronten. Door kennis te delen kunnen nieuwe ideeën ontstaan en innovatie worden gestimuleerd. Ook weet jij precies wat er in onze regio gebeurt.

Onze kracht

Ondernemersvereniging de Driehoek (OVDD) is de grootste vereniging van ondernemers in gemeente Dronten. OVDD zet zich in voor een optimaal ondernemersklimaat. We faciliteren activiteiten en vergaderingen om onze leden te informeren en hun stem te laten horen.

Wij verwachten een proactieve houding van onze leden, zodat we hun belangen goed kunnen behartigen door gebruik te maken van hun competenties. Als exclusieve gesprekspartner van gemeente Dronten en op regionaal en landelijk niveau streven wij naar een sterke verbinding en slagkracht voor ondernemers.

Michiel Tietema

Bestuurslid – OVDD 

Mijn drive voor de retail is het belangrijkste, ik wil de belangen van de ondernemers in de retail graag onder de aandacht brengen bij overheid en andere ondernemers. Daarnaast vind ik het waardevol om mezelf te ontwikkelen op bestuursniveau.

Prijzen lidmaatschap

Jonge ondernemers

tot 25 jaar
€100 per jaar

Kleine ondernemers

0.1 t/m 4.9 FTE
€175 per jaar

Middelgrote ondernemers

5 t/m 24.9 FTE
€295 per jaar

Grote ondernemers

25 FTE en meer
€450 per jaar

Ondernemingen die buiten gemeente Dronten gevestigd zijn, kunnen donateur worden van OVDD. De kosten hiervan bedragen € 500 per kalenderjaar. Donateurs hebben dezelfde rechten, behalve stemrecht tijdens een ALV. Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Handel & Wandel

Handel & Wandel is hét business magazine van OVDD.
In dit magazine worden ondernemers uit de regio geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van ondernemen, economie en maatschappij. Met interessante interviews, reportages en achtergrondverhalen biedt Handel & Wandel een blik op de diverse bedrijven en ondernemers die de gemeente Dronten rijk is. Een must-read voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in het bedrijfsleven.