Maak kennis met: Diëtistenpraktijk TopCare

6 juni 2024

Vandaag kun je kennis maken met Diëtistenpraktijk TopCare, een poosje geleden lid geworden van Ondernemersvereniging De Driehoek. Hieronder lees je meer over deze mooie onderneming. Van harte welkom bij OVDD!

Diëtistenpraktijk TopCare is een eerstelijnspraktijk die zorg verleent aan iedereen die voeding gerelateerde vragen heeft, vaak in combinatie met een medische hulpvraag. We zijn met een team van vier diëtisten die elk hun eigen specialisatie hebben.

Bij ziekte of een medische aandoening is eten niet altijd vanzelfsprekend.

Doordat we niet alleen veel weten van voeding, maar ook een grote medische kennis hebben, kunnen wij heel gericht met de cliënt in zijn of haar eigen omgeving (mee)kijken wat helpt om zijn of haar klachten te verminderen dan wel de kwaliteit van leven te verbeteren.

Dé diëtist is uniek!

Het belang van voeding wordt vaak onderschat. Een evenwichtig voedingspatroon is essentieel voor het ondersteunen van een sterk immuunsysteem en het voorkomen van chronische ziekten. Voedzame voedingsmiddelen zorgen voor een stabiele energievoorziening gedurende de dag, wat essentieel is voor een optimale prestatie op het werk. Bovendien kan een gezond dieet bijdragen aan een gezond gewicht, waardoor jij en je medewerkers minder vatbaar zijn voor gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes en hartziekten.

Wij zijn als diëtisten dé sleutel tot een gezondere en gelukkigere werkomgeving.

Het implementeren van een persoonlijk leefstijl- of vitaliteitsprogramma binnen het bedrijf laat zien dat je als werkgever geeft om de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Dit kan de betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers vergroten, wat uiteindelijk resulteert in een hogere productiviteit en lagere ziekteverzuim. Dat is toch wat we allemaal willen?

Waarom wij lid zijn geworden van OVDD?

Als diëtisten zoeken wij graag de samenwerking met andere disciplines, geloven wij in de kracht van netwerken én willen we ons graag verbinden met diverse (lokale) bedrijven.

We kijken er naar uit om jullie tijdens een bijeenkomst te ontmoeten en wellicht eens kennis te maken in een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

Diëtistenpraktijk TopCare

www.dietistenpraktijktopcare.nl
info@dietistenpraktijktopcare.nl
06-41756470

Meer artikelen bekijken