Organisatie Meerpaaldagen zoekt ondernemers

24 juni 2024

Vanuit de organisatie van De Meerpaaldagen (dit jaar op 8, 9 en 10 augustus) ontvingen we een oproep om de mogelijkheden die het event biedt voor ondernemers onder de aandacht te brengen. Daar geven we graag gehoor aan. Een event als De Meerpaaldagen kan niet bestaan zonder het lokale bedrijfsleven.

Wanneer je het overzicht met sponsoren doorkijkt, zie je daarop al diverse OVDD-leden staan. Sponsoren kan op verschillende manieren, lees hiervoor meer in de flyer (klik hier om deze te downloaden).

VRIJ-MI-BO 9 augustus

Een mooie afsluiting van de week voor ondernemers en / of hun personeelsleden. Kaarten zijn te koop via de website van De Meerpaaldagen. Goed om te weten: voor leden van OVDD komt hiervoor nog een speciale aanbieding waarover binnenkort meer informatie.

Carrière event 10 augustus

Dit jaar biedt de Meerpaaldagen voor het eerst het Carrière-Event! Op de zaterdagmiddag kunnen ondernemers zich presenteren met een stand. Bezoekers lopen langs de verschillende stands van werkgevers die deelnemen aan het event en vinden zo hopelijk een match voor een nieuwe baan.

Alles over het event lees je op www.meerpaaldagen.nl

Meer artikelen bekijken