Over ons

Ondernemersvereniging de Driehoek (OVDD) is de grootste vereniging van ondernemers in gemeente Dronten. OVDD zet zich in voor een optimaal ondernemersklimaat. We faciliteren activiteiten en bijeenkomsten om onze leden te informeren en hun stem te laten horen.

OVDD: Jouw partner voor ondernemerschap, groei en ontwikkeling in Dronten.

Wie zijn wij?

OVDD is de grootste vereniging van ondernemers in gemeente Dronten. Ons doel is om een optimaal ondernemersklimaat te creëren voor onze leden. We richten ons op drie kerntaken: belangenbehartiging, kennis delen en netwerken. Als gesprekspartner van gemeente Dronten en op regionaal en landelijk niveau behartigen we de belangen van ondernemers in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Waarom bestaan wij?

OVDD is ontstaan door de samensmelting van lokale bedrijfskringen uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Door de krachten te bundelen en met één stem te spreken, laat OVDD een stevige stem horen richting de overheid en andere instanties.

We hebben ruim 300 leden en omvatten een divers palet aan bedrijven en instellingen, variërend van grote industriële spelers tot MKB en ZZP’ers.

Ons bestuur

Alette van de Berg

Voorzitter

voorzitter@ovdd.nl

Barend Jan Kroeze

Vice voorzitter

barendjankroese@ovdd.nl

Lyda Winata

Secretaris

 

Michiel Tietema

Bestuurslid

michieltietema@ovdd.nl

Bert Westland

Penningmeester

penningmeester@ovdd.nl

Tineke Stuifzand

Verenigingsmanagement

info@ovdd.nl

Handel & Wandel

Handel & Wandel is hét business magazine van OVDD.
In dit magazine worden ondernemers uit de regio geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van ondernemen, economie en maatschappij. Met interessante interviews, reportages en achtergrondverhalen biedt Handel & Wandel een blik op de diverse bedrijven en ondernemers die de gemeente Dronten rijk is. Een must-read voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in het bedrijfsleven.